hadi ben başlatıyım bende 500den fazla vardı belki 1000 amma alırdık be okulda çok modaydı fakat bi gün mewtwonun 60 hp olduğu bi oyun olduğunu anlayınca gökyüzüne doğru bağırarak küfür etmiştim yok yok şaka bende gerçekten çok vardı ama istediğimi bir türlü çıkartamıyordum belki çocuk olduğum için o zamanlar ne analrım packten deckten kafama göre aldığımdan çıkmıyordu ve istediğim charizarddı evet charizard ultra rare bi charizard vardı özgür isimli arkadaşımda uff manyak bi resime sahipti böyle uçarken sana doğru ateş üflüyor gibiydi uff ya ne güzel karttı 120 hpydi o kartın resmini bulana çok minnettar kalırım herneyse en değerli kartlarım ultra rare aerodactyldi bunu çok seviyodum bide lapras vardı ona arkiler çok nadir bi kart falan derdi değişmek isterdi sonra bi abi ultra rare genganr gösterip "kart dediğin böyle olur " diyip mor etmişti beni sğaolsun ne güzel gengardı be böyle resmin en sağındaydı falan yaw şunların resmini bulana çok minnettar olurum bak bak walla olurum çok pis olurum minnettarı herneyse çok uzattım mikrofon sizde...