Turk duelloculerin bulusma noktası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Turk duelloculerin bulusma noktası

its time to duel

AnasayfaPortalliGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Girene gülmek serbest!

3 posters
YazarMesaj
Aster Phoenix
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Aster Phoenix

Erkek Mesaj Sayısı : 407
Job/hobbies : öğrenci hemde duellocuym :D
Humor : herşey

Girene gülmek serbest! Empty
MesajKonu: Girene gülmek serbest!   Girene gülmek serbest! Icon_minitimeÇarş. Ekim 24, 2007 10:44 pm

Başkan Bush'un yeni talimatı:
-Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak.
Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor.
Başkan Bush küplere binmiş ve yetkiliyi çağırıp sormuş;
- Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?
- Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
- Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun ön yüzüne tükürmesi....."

...........................................................................................................

Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine,iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen uyanık foto muhabiri çemberleri aşamayınca

"Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum" diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı.

Arabanın önünde bir eşek yatıyordu. Girene gülmek serbest! Icon_smile)))

...........................................................................................................

temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?

Bizim Temel, bir tv kanalinda yarismaya katilir.
Kazandigi parayi eksik verirler.
Temel sebebini sorar.
E, oyle vergi kesiyoruz" cevabini alir.
Bunun uzerine Temel, avukata basvurur. Avakut ona Televizyonu mahkemeye ver der.
Aradan zaman gecer avukat yolda Temeli gorur, ona sorar.
Ula televizyonu mahkemeye verdin mi ?
Temel cevaplar.
Verdim ama ertesi cün keri ketirdim oni...
Insan yine de televizyonsuz yapamayi! sonradan geri aldımm onu

Bir adam çiftliği için inek almaya gidiyormuş. Yolda arkadaşını görmüş. Arkadaşı:
-Hayırola nereye böyle, demiş.
Adam:
-Benim çiftlik için inek almaya, demiş.
Arkadaşı ise:
-Neden öyle diyorsun? Allah'ın izniyle desene, demiş.
Adam:
-Ne gereği var. Cebimde para var mı? var, gideceğim yer belli mi? belli, demiş.
Gelirken de arkadaşı tekrar adamı görmüş ve eli boşmuş.
Arkadaşı:
-Ne oldu alamadın mı ineğini, demiş.
Adam da:
-Allah'ın izniyle paramı çaldırdım, demiş.
Girene gülmek serbest! Icon_smileGirene gülmek serbest! Icon_smileGirene gülmek serbest! Icon_smile

Köylü adamın biri iş icabı kasabaya inmiş.
Dönerken karısına hediye olsun diyede bir ayna satın almış.
Eve geldiğinde de daha önce hiç ayna görmeyen karısına aynayı vermiş.

karısı aynaya bakınca ağlaya ağlaya anasının yanına koşmuş,
ana ana bak oğlunun yaptığına bunca yıldan sonra üzerime kuma getirmiş diyerek aynayı anasına uzatmış.

Anası aynaya bakınca
"tü gözün kör olmasın damat bu karı hem yaşlı hem çirkin..

Bir gün Cennet'in kapıları şiddetle vurulmuş: -Güm Güm Güm !!
İçeriden seslenmişler: -Kim o?

Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: -Biz İstanbul’u fetheden Fatih'in yiğitleriyiz! İçeriden hoş geldiniz diyerek kapılar ardına kadar açılmış ve yiğitleri içeriye buyur etmişler.

Her şey çok güzel gidiyormuş. Ta ki, 40 yıl geçinceye kadar. Bir gün kapılar yine şiddetle çalınmış: -Güm Güm Güm !!!

İçeriden sormuşlar: -Kim o?

Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: -Biz İstanbul’u fetheden Fatih'in yiğitleriyiz!

İçeriden hemen cevaplamışlar: -Hadi len! Onlar 40 yıl önce geldi!

Dışarıdan yine ses gelmiş: -Biz mehter takımıyız ancak geldik!!!

Teksas lı üç cerrah golf oynarken yaptıkları başarılı operasyonlardan bahsediyorlarmış.

Birincisi başlamış:

- Teksas'taki en iyi cerrah benim. Hastam olan konser piyanisti bir kazada yedi parmağını kaybetmişti, ben ameliyatla yeniden diktim, sekiz ay sonra İngiltere kraliçesine özel konser verdi.

Diğeri atlamış:

- O da birşey mi? Genç bir adam kazada her iki bacağını ve kolunu kaybetmişti, ben yeniden monte ettim, iki yil sonra olimpiyatlarda atletizmde altın madalya kazandı.

Üçüncüsü başlamış:

- Beyler, sizler daha amatörsünüz. Birkaç yıl önce kokain ve alkol
ile kafayı çekmiş bir kovboy atını saatte 120 km hızla giden trenin üzerine sürmüştü. Kazadan çalışmam için arta kalanlar sadece atın başı ve kovboyun şapkası idi.

- Eeeee Hocam...Peki şimdi ne oldu ?*

- Şimdi kendisi ABD başkanı.

bir kayserili; bir çorumlu; bir ankaralı trende giderken kayserili kalkmış bir top pastirmayi trenden aşağı atmış.

ula napiyosun pastirma atilirmi? demişler.
kayserili:bizim orda bundan çok demiş.

bunun üstüne çorumlu kalkmış bir sepet leblebiyi trenden aşağı atmış.

ula sen ne yaptin leblebi atilirmi demişler.
çorumlu:bizim orda bundan çok demiş.

bizim ankaralı düşünmüş ben ne atsam diye; kalkmış çorumluyu tuttuğu gibi trenden aşağı atmış.

ula naptin adami niye attın;
ankaralı kendinden emin :bizim orda da bundan çok...

TEMEL BİR GÜN KANTİNE GİDER VE ORADA KAMPANYA OLDUĞUNU GÖRÜR ADAMA SORAR NE KAMPANYASI VAR ADAM DERR. KARDEŞ KOLA ALANA Bİ KOLA BEDAVA DER TEMEL İYİ UŞAĞUM Bİ TANE VERDE ALAYIM BARE DER.. ALIR KAPAĞI AÇAR VE TEKRAR DENE YAZAR TEMEL DE BUNUN ÜZERİNE TEKRAR DENEMİŞ... Girene gülmek serbest! Icon_smile))

ALINTI
http://avatar.forumr.biz
YugiCan
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
YugiCan

MesajKonu: Geri: Girene gülmek serbest!   Girene gülmek serbest! Icon_minitimePerş. Ekim 25, 2007 4:01 pm

süper saol
Super Man
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Super Man

Erkek Mesaj Sayısı : 434
Job/hobbies : Herşeyin Kralı
Humor : Acıların Çocuğu (falan)

MesajKonu: Geri: Girene gülmek serbest!   Girene gülmek serbest! Icon_minitimePerş. Ekim 25, 2007 7:00 pm

hahahaha
https://duelmasters.yetkinforum.com

Girene gülmek serbest!
1 sayfadaki 1 sayfası