| Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zuko Moderatör
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 32 Location : 56 Job/hobbies : Yu-gi-oh,tv series,Student Humor : 854 Kayıt tarihi : 14/10/07
| Konu: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny Paz Ekim 21, 2007 4:08 pm | |
| Power of chaos üçlemesinin ilk parçası Yugi The Destiny LİNKLER: http://rapidshare.com/files/64143289/YU-G__304__OH__by_ddddd_www_1_.oyun-arsivi.com.rar.htmlŞifre: www.oyun-arsivi.comOyun kendim upload ettim fakat bu dosyanın şifresi İNCELEME Oyun yugioh hayranlarının çok hoşuna gidecek bir oyun.Oyun Konamı tarafından yapılmış bir oyun.Oyunun grafikleri oldukça iyi ama bir kart attığınızda ortada bir canavar belirmesini beklemeyim.Çünkü şu anda onu yapabilecek bir teknoloji yok.Oyunda yaklaşık 150 kart var ve duello kazandıkça kart kazanıyorsunuz.Bu kazandığınız kartlarla bir deste yapıp onu export tuşuyla saveleyebiliyorsunuz.İmport tuşuyla yüklediğiniz bir desteyi oynayabiliyorsunuz. Rakibimiz yugi yani firavun.Ama öyle hemen korkmayın çünkü serinin diğer oyunlarına göre yugi çok güçsüz.Ama o kadar da hafife almayın. İki şekilde duello yapabiliyorsunuz.Birincisi single duel,ikincisi match duel.Single duel de bir duello yapıp sonunda bir kart kazanıyorsunuz.Match duel de ise iki duello yapıp üç kart kazanıyorsunuz. En sevdiğim kısım ise puan kaybettirince yuginin hali.Puan kaybettirdiğinde yugi sana "bu çok iyi bir saldırıydı" falan diyor.Oyun sahası çok güzel.Oyunu eski mısrda oynuyorsun.Oyunun en iyi özelliği 5 parçasını kazandığın zaman Exodia'yı çağırabiliyorsun.Ama çağırmak oldukça zor(Şahsen ben hiç çağıramadım.).Duello yaptıkça yugi'nin stratejisi değişiyor.Eğer bu oyunu beğendiyseniz indirip oynayın.Oyunun nasıl göründüğünü merak ediyorsanız aşağıdaki resimler bakabilirsiniz.Evet duelmasters üyeleri şimdi duello zamanı Yazan:Deniz Ayyıldız(Zuko) Oyun nasıl kurulur? Linke tıklayın.Çıkan sayfadan free yazısına tıklayın.2 dakika bekleyin.Çıkan kodu boşluğa yazıp Entera basın.Oyun inmeye başlayacaktır.İndiğinde winrar ile dosyaları çıkartın.Parolayı yazın. Dosyaların çıktığı klasöre tıklayın ve İnstall dosyasını çalıştırın ve oyunu yükleyin. İyi eğlenceler. OYUN İÇİ RESİMLER Diğer oyunları çok yakında gelecek.Bekleyin...
En son tarafından Paz Ekim 21, 2007 4:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
YugiCan Site Yöneticisi
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny Paz Ekim 21, 2007 4:15 pm | |
| | |
|
| |
Zuko Moderatör
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 32 Location : 56 Job/hobbies : Yu-gi-oh,tv series,Student Humor : 854 Kayıt tarihi : 14/10/07
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny Paz Ekim 21, 2007 4:16 pm | |
| Çok uğraştım ama soununda oldu. | |
|
| |
Aster Phoenix Site Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 407 Yaş : 29 Location : Truvadan indim şehre arklar akilis die hitap eder Job/hobbies : öğrenci hemde duellocuym :D Humor : herşey Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny Paz Ekim 21, 2007 4:25 pm | |
| Paylaşım için sağol güzel oyun | |
|
| |
Zuko Moderatör
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny Paz Ekim 21, 2007 4:29 pm | |
| | |
|
| |
Super Man Site Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 434 Yaş : 33 Location : Acıların Dünyası Job/hobbies : Herşeyin Kralı Humor : Acıların Çocuğu (falan) Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny Paz Ekim 21, 2007 4:41 pm | |
| | |
|
| |
Zuko Moderatör
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny Paz Ekim 21, 2007 4:57 pm | |
| Linkler eklendi.Hayırlı olsun.Artık indirip oynayabilirsiniz. | |
|
| |
Zuko Moderatör
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny Paz Ekim 21, 2007 5:05 pm | |
| | |
|
| |
YugiCan Site Yöneticisi
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny Paz Ekim 21, 2007 8:03 pm | |
| ya ben rapidshare den indirme bilmioyrum söleyebilirmsiniz? | |
|
| |
Aster Phoenix Site Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 407 Yaş : 29 Location : Truvadan indim şehre arklar akilis die hitap eder Job/hobbies : öğrenci hemde duellocuym :D Humor : herşey Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny Çarş. Ekim 24, 2007 10:31 pm | |
| Ya şimdi senin hangi bölümde zorlandığını sölemen yeterli ama rapidshare da kodlama var kodlaro gir göndere tıkla aç farklı kaydet gibi bilgilerden istediğini seçerek oyunu çalıştırabilirsin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 434 Yaş : 33 Location : Acıların Dünyası Job/hobbies : Herşeyin Kralı Humor : Acıların Çocuğu (falan) Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny Perş. Ekim 25, 2007 6:57 pm | |
| | |
|
| |
Zuko Moderatör
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny Cuma Ekim 26, 2007 5:28 pm | |
| Önce linke tıkla.Orda free yazısı var.Ona tıkla.2 dakika falan beklenen bi yer var.Süre bittikten sonra kodu yaz ve tıklayıp oyunu indir.Yardımcı olabildiysem sevindim Mr.shroud. | |
|
| |
YugiCan Site Yöneticisi
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny C.tesi Ekim 27, 2007 2:55 pm | |
| teşekkürler başını biliyiyodumda sora ilmiyodum peki kaç mb bu oyun? | |
|
| |
YugiCan Site Yöneticisi
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny C.tesi Ekim 27, 2007 2:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny C.tesi Ekim 27, 2007 3:34 pm | |
| bişey yazmadan önce kendin bulmaya çalış | |
|
| |
gokan_duran
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 31 Location : yok Job/hobbies : yok Humor : yugioh Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny C.tesi Ara. 22, 2007 2:05 pm | |
| | |
|
| |
| Yu-gi-oh Power of Chaos Yugi the Destiny | |
|