| thunder attack | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aster Phoenix Site Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 407 Yaş : 29 Location : Truvadan indim şehre arklar akilis die hitap eder Job/hobbies : öğrenci hemde duellocuym :D Humor : herşey Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: thunder attack C.tesi Ekim 06, 2007 7:18 pm | |
| gerekenler
1 Super electromagnetic voltech dragon 1 Batteryman D 1 Shadow Spell 1 Magic Jammer 1 MetalMorph 1 Fairy meteor crush
bu kartlar elinizi oyunun nekadar başında gelirse o kadar iyi[rakip daha bişeyler feda etmeden]
kullanılış Ilk olarak Batteryman D yi oynayıp[savunma modu],magiG jammer[MJ] ı ve shadow spell i kapalı koyuyoruz. Eger rakip güçlü bir canavarla saldırırsa shadow spell i açıyoruz.
Yeniden sıra bize gelirse batteryman d yi feda edip SUPER ELECTROMAGNETIC VOLTECH DRAON u oynuyoruz.Batteryman D feda ettiğimiz için SEMVD spell ve trap ten etkilenmiyor.Sonra fairy meteor crush ve metalmorph u oynuyoruz.
Rakip sahada canavar tutamadığından[çünkü hepsini harcıyoruz]feda da yapamaz.Eger Mezarlığa yolla sonra Monster reborn yaparsa MJ i açıyoruz.Fairy meteor crush da olduğundan savunmadayken ile puan kaybediyor.
yani eninde sonunda oyunu kaybediyor.
En son tarafından C.tesi Ekim 27, 2007 9:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Super Man Site Yöneticisi
Mesaj Sayısı : 434 Yaş : 33 Location : Acıların Dünyası Job/hobbies : Herşeyin Kralı Humor : Acıların Çocuğu (falan) Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: thunder attack C.tesi Ekim 06, 2007 8:21 pm | |
| tamamen senin yapının mı bence editle sil onu | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 407 Yaş : 29 Location : Truvadan indim şehre arklar akilis die hitap eder Job/hobbies : öğrenci hemde duellocuym :D Humor : herşey Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: thunder attack Ptsi Ekim 08, 2007 12:10 pm | |
| hyr alıntı | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 434 Yaş : 33 Location : Acıların Dünyası Job/hobbies : Herşeyin Kralı Humor : Acıların Çocuğu (falan) Kayıt tarihi : 29/09/07
| Konu: Geri: thunder attack Ptsi Ekim 08, 2007 5:14 pm | |
| bende diom ki sil tamamen benim yapımım dediğin yeri | |
|
| |
| Konu: Geri: thunder attack Çarş. Ekim 10, 2007 11:02 pm | |
| HE evet ya gerek yok tüm arkadaşlar bilsin o yazı alıntıdır. | |
|
| |
Batman Moderatör
| Konu: Geri: thunder attack Cuma Ekim 19, 2007 8:22 am | |
| | |
|
| |
YugiCan Site Yöneticisi
| Konu: Geri: thunder attack Cuma Ekim 19, 2007 10:54 am | |
| güzel strateji ama bence sonuna ALINTIDIR ı ekle | |
|
| |
| Konu: Geri: thunder attack Paz Ekim 21, 2007 1:57 pm | |
| Bundan sonra eklicem zaten herkese de tavsiye ederim alıntı yazın | |
|
| |
YugiCan Site Yöneticisi
| Konu: Geri: thunder attack Paz Ekim 21, 2007 4:14 pm | |
| evet bende bazen unutuyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: thunder attack Paz Ekim 21, 2007 4:40 pm | |
| arkiler alıntı olduğunu bilosan kendine saklayın ok yazmanıza gerek yok | |
|
| |
| Konu: Geri: thunder attack Paz Ekim 21, 2007 4:42 pm | |
| Ya evet alıntıysa alıntı bende demeye çalışıyorum neden diosunuz ki alıntı yaz die ne fark eder önemli olan birbirimizle paylaşmak diğilmi değerli arklarım | |
|
| |
| thunder attack | |
|